Versi Mobile | Apa Kata Pakar | Testimonial Pembaca | Tempahan | Support

Buat bakal & eBayer sedia ada yang masih lagi belum merasa income sekurang-kurangnya 4 angka sebulan, laman web ini akan membongkarkan kepada anda rahsia besar untuk anda mencapai impian tersebut …

Terbaru! ebook Bisnes Mainan Versi 2.0! Lebih PADAT, Lebih LUAS PASARANNYA Dan Lebih EVERGREEN!

"Rahsia Bagaimana Seorang Pekerja Sibuk & Tiada Pengalaman Dalam Bisnes Internet Pada Asalnya, Mampu Menjana Income RM1000-RM3200 Sebulan Secara Konsisten Dengan Menjual ______ Di eBay Walaupun Secara Part-Time & Santai. Anda Pun Boleh Lakukannya!"


Anda akan didedahkan dengan segala rahsia sulit langkah-demi-langkah yang selama ini tersimpan-rapi bagaimana anda mampu menjana pendapatan hingga 4 angka sebulan dengan menjual produk-produk permainan di eBay walaupun anda seorang ZERO knowledge tentang bisnes internet dan eBay!

Dinamik Ecommerce

Daripada: Affendi, Usahawan eBay 4 Angka Part-Time
Tarikh:
RE: Panduan Langkah-Demi-Langkah Menjana 4 Angka Sebulan Dengan eBay Walaupun Secara Part-Time & Santai

 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera buat rakan-rakan usahawan internet & eBayer saya,

Saya pasti anda sendiri ingin menjana pendapatan di Internet secara sampingan malah tidak mustahil juga secara Sepenuh-Masa tetapi sering dilanda pelbagai cabaran, kemusykilan dan jalan buntu.

Anda sudah sedia maklum akan potensi menjana pendapatan lumayan secara online.


Apa yang seronoknya potensi perniagaan secara Internet ni, anda boleh menjangkau pasaran DUNIA bukan sahaja di Malaysia.

Dah nama pun buat bisnes Internet, alang-alang pekasam, kenapa tak buat duit dalam USD, AUD, British Pound dan sebagainya. Kalau sekali convert matawang ke RM, boleh dapat untung lebih daripada 100%.

Akan tetapi, pelbagai halangan dan kemusykilan seperti berikut terpaksa anda lalui, tak kira bagi anda yang baru dengan bisnes Internet ataupun telah lama: 

Nak buat bisnes internet ni kena pandai buat website yang cantik dan cun-melecun. Anda pulak tak reti nak buat website dan hal-hal teknikal ni.
Orang kata nak buat duit di Internet, rahsia dia satu je..PROMOSI, PROMOSI, PROMOSI. Dah macam-macam teknik promosi anda cuba, Email Marketing la, SEO Marketing la, Social Media Marketing la, Affiliate Marketing la dan bermacam-macam lagi. Tapi sampai sekarang tak masyuk-masyuk pun income.
Hari-hari duk post status kat Wall Facebook tentang bisnes dan produk, tapi takde pun jualan yang berjaya dihasilkan.
Takde idea dan tak tahu nak jual apa di Internet. Buntu dan sering ‘kekeringan idea’ untuk mencari apakah produk yang PASTI LARIS untuk dijual di Internet.
Nak try pulak masuk market oversea, dah mula ‘bosan’ buat duit kat market tempatan. Tapi tak tahu caranya yang paling mudah dan telah terbukti berkesan.

Usah risau, sebenarnya anda tak perlu pun buat benda-benda seperti yang dinyatakan di atas tu untuk menjana pendapatan lumayan di Internet.

Segala kemusykilan anda di atas tu juga mampu dijawab dan diselesaikan.

Saya akan dedahkan kepada anda secara terperinci satu-persatu dan rahsia untuk anda menjana income lumayan sebentar sahaja lagi.

Sebelum kita pergi lebih jauh, adalah lebih baik sekiranya saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu …

 

Siapa Saya Ni Nak Cakap Pasal Bisnes Internet & eBay? Power Sangat Ke Saya?

Baiklah, izinkan saya untuk kongsikan serba-sedikit latar-belakang mengenai diri saya.

Saya sedar, penting untuk anda benar-benar mengenali siapa yang memberi nasihat kepada anda. Terutama dalam bab-bab berkaitan buat duit ni.

Bak kata orang, ‘cakap banyak tak guna jugak kalau takde bukti’.

Betul tak?

Nama saya Affendi, merupakan seorang usahawan eBay secara Separuh-Masa dan masih lagi bekerja …

Mula berjinak-jinak dengan perniagaan internet bermula sejak 2005 lagi tapi secara 'underground' sahaja.
Saya mula belajar secara bersendirian iaitu secara trial and error, menyertai bengkel, seminar, personal coaching dan online course untuk mendalami ilmu dan pengetahuan tentang perniagaan melalui Internet ini.
Fokus utama saya adalah perniagaan menjual produk fizikal di eBay pasaran luar negara, bukan sahaja di Malaysia.
Sehingga kini saya telah berjaya menjana pendapatan 4 angka setiap bulan secara konsisten walaupun saya hanya lakukannya secara part-time sahaja iaitu di waktu hujung minggu atau hari-hari cuti.
Berikut adalah bukti hasil pendapatan yang telah berjaya saya jana melalui eBay, walaupun secara part-time sahaja! …

perniagaan ebay

perniagaan online

bisnes internet bisnes internet

Anda boleh lihat sendiri, kesemua pelanggan saya datangnya dari seluruh dunia.

Cuba bayangkan jika setiap jualan tersebut di-convert matawangnya kepada Ringgit Malaysia. Memang sangat menguntungkan dan lumayan!

Berikut pula adalah maklum-balas feedback positif daripada para pelanggan saya dari serata dunia di eBay:

 bisnes ebay

 biz ebay selling on ebay

Begitulah feedback yang telah berjaya saya terima daripada customer mat saleh-mat saleh di luar sana.

Anda pun mampu melakukannya jika anda ikut sahaja segala apa yang telah saya lakukan untuk menjana keuntungan lumayan di eBay.

Ok, sekarang saya pasti, mesti anda akan tanya saya, “En. Fendi jual apa di eBay sampai boleh kaut keuntungan masyuk sampai macam tu sekali?”

 

Jawapannya adalah …

"Saya jual barang-barang permainan di eBay.com!"

Ya, inilah sebenarnya ‘lubuk duit’ dan rahsia saya selama ini buat duit diam-diam secara ‘underground’. Anda memang rugi besar kalau tidak mencuba untuk buat duit dalam niche eBay yang bernilai berbilion-bilion USD ini.

Persoalannya …

Kenapa Nak Buat Untung Besar & Lumayan Kena Jual Mainan Di eBay?

ebay

Terus-terang saya katakan, laman web eBay.com ialah ‘lubuk duit’ di dunia Internet yang sangat-sangat lumayan. Ianya boleh diibaratkan sebagai lombong emas di dunia online.

Berikut saya kongsikan bersama anda beberapa statistik serta fakta perihal tentang eBay ini, mengapa ianya digelar sebagai ‘lombong emas online’:

Laman eBay.com mempunyai 147 juta ahli berdaftar dari seluruh dunia sedangkan cuma 17% sahaja ialah PENJUAL.

Ya, ini bermakna bakinya 83% iaitu seramai 122 juta orang ahli yang berpotensi menjadi pembeli atau pelanggan anda! Mereka masuk ke eBay setiap hari dengan niat untuk membeli sesuatu mengikut minat mereka.
Bayangkan prospek pasaran anda seramai 122 juta orang dari seluruh dunia telah tersedia ada untuk nak ‘bagi duit’ kepada anda & membeli produk-produk yang anda tawarkan.
Sebab itu dikatakan anda tak perlu cari trafik dah dan tak perlu nak penat-penat buat aktiviti dan pelbagai teknik “Promosi, Promosi, Promosi” secara online.
Mengikut laporan terbaru dari Internet Marketing Center: “Pembeli-pembeli di eBay telah membelanjakan wang mereka sebanyak USD4 billion setiap bulan dengan purata 3 juta barangan dijual setiap hari di eBay!”

 

Begitulah potensi anda menjalankan perniagaan di eBay dengan menjadi sebagai Seller iaitu PENJUAL.

Soalan seterusnya, mengapa jual produk permainan di eBay?

Berikut pula adalah sebab-sebab mengapa niche permainan ini SANGAT menguntungkan untuk anda jualnya di eBay.com:

Menurut www.Hoovers.com (sebuah syarikat yang memberi analisis tentang syarikat-syarikat perniagaan yang menyumbang kepada perkembangan ekonomi), kilang-kilang pengeluaran mainan di US telah menjana pendapatan tahunan 20 USD billion! Inilah potensi nilai pendapatan yang boleh anda jana walaupun sedikit darinya.

menjual di ebay

 

Permintaan yang sangat tinggi untuk koleksi mainan dari kumpulan-kumpulan peminat dan pengumpul koleksi mainan dari US, Eropah, Amerika Latin dan Australia.

 

Jika anda membuat kajian di Terapeak.com iaitu sebuah laman web yang menyediakan maklumat Market Research dan Listing Data untuk pengguna eBay, anda akan dapati dalam kategori Toys & Hobbies, _____ menduduki tempat teratas dengan kadar peratusan kejayaan jualan (Sell Through Rate) lebih dari 55% dan kadang sehingga lebih 60%.

selling on ebay

 

Anda boleh lihat sendiri ‘Kisah Benar’ berikut bagaimana seorang pemuda telah menjual koleksi mainannya hingga berjaya mengaut jualan sebanyak £200,000 (RM967,815). Hampir RM1 juta tu!


Anda boleh ikuti kisah beliau berikut:

bisnesmainan.com

 

 

Macam mana, anda sudah mula yakin akan potensi perniagaan permainan secara online ini?

“Fuh, memang lumayan juga kalau jual mainan ni kat eBay. Tak sabar aku nak mulakan bisnes mainan ni rasanya”, kata ada dalam hati.

Sabar, sabar, sabar …

Buat bertenang dulu. Saya memang akan bimbing anda satu-persatu nanti.

Sebelum tu, saya tahu, masih ada lagi yang kurang yakin dan mempunyai pelbagai lagi persoalan lain sebelum ingin menjana untung besar dengan eBay secara amnya atau dalam niche permainan ini.

Mungkin anda juga salah-seorang daripada mereka ini …

 

Ala Encik Fendi, Cakap Senang Aje La Nak Buat Duit Dengan eBay, Dah Berpuluh-Puluh Listing Saya Buat Kat eBay Tapi Tak Masyuk-Masyuk Pun Income …

Ya, saya sendiri akuinya.

Ramai dikalangan mereka yang baru dengan dunia perniagaan internet atau eBay secara khususnya pasti akan mengeluh.

Macam-macam alasan yang boleh kita temui menjadi penghalang untuk mereka terus menjana pendapatan lumayan dengan eBay.

Saya pasti, anda turut tidak ketinggalan.

Anda sering kali menemui jalan buntu dalam usaha anda menjana pendapatan lumayan dengan eBay …

 buat duit dengan ebay

 Adakah perkara-perkara berikut menjadi dilema, keluhan dan penghalang anda:

Anda dah ada ID eBay dan akaun Paypal, tapi masih keliru dan buntu untuk mencari serta memilih niche yang menguntungkan dan lumayan untuk diterokai. Senang cerita, tak tahu nak jual apa di eBay.
Tiada masa, tenaga dan modal yang mencukupi bagi menjalankan bisnes eBay yang berjaya. Lebih-lebih lagi mereka yang part-time. Tak tahu cara pengurusan masa dan modal yang efisyen.
Tak reti nak buat listing di eBay dengan betul dan tepat. Masih lagi gagal untuk mendapatkan kadar peratusan jualan yang tinggi melalui listing yang di buat. Kurang mengetahui cara menulis listing yang ‘killer’ dan ampuh.
Tak tahu secara spesifik apakah dia perkara & persediaan yang diperlukan bagi memulakan perniagaan eBay yang menguntungkan.
Tiada panduan bagaimana menggunakan sistem bantuan pengurusan Listing di eBay yang mampu memberi anda banyak kelebihan.
Masalah tak tahu kat mana nak dapatkan stok produk dan barangan dengan mudah, murah dan boleh memberi untung bersih berlipat-kali ganda. Dan yang paling penting, produk tersebut adalah ORIGINAL.
Bagi anda yang mungkin sudah agak lama melakukan bisnes di eBay, anda tak tahu cara bagaimana untuk mengembangkan lagi jualan serta perniagaan eBay anda ke platform selain eBay dengan mudah dan tepat.

 

Jikalau anda sendiri mengalami ‘mimpi-mimpi buruk’ di atas, anda kini tidak perlu berasa risau dan buntu lagi.

Anda boleh anggap sahaja kesemua permasalahan tersebut telah selesai selepas ini dengan bimbingan yang bakal saya berikan kepada anda …

 

Memperkenalkan “Ebook Bisnes Mainan Versi 2.0– Panduan 4 Angka Sebulan Dengan eBay Walaupun Secara Part-Time!”

buat duit dengan ebay

Anda boleh anggap Ebook ini akan membongkarkan segala rahsia saya selama ini yang tersimpan-rapi bagaimana saya menjalankan bisnes di eBay dengan menjual produk mainan.

Anda akan dibimbing melalui ebook ini langkah-demi-langkah, cuma perlu ikut sahaja apa yang telah saya lakukan sehingga mampu menjana pendapatan 4 angka sebulan walaupun secara part-time sahaja!

Mari saya kongsikan apakah dia isi kandungan ebook ini …

 

Segala Rahsia Besar Tokey-Tokey Bisnes Mainan Menjana Hingga Puluhan Ribu RM Setahun Bakal DIBONGKARKAN Kepada Anda!

Secara keseluruhannya, ebook ini terbahagi kepada 4 bab besar di dalamnya terkandung segala langkah, tips, panduan dan strategi untuk anda jalankan perniagaan permainan di eBay yang telah PROVEN pasti menguntungkan.

Ebook panduan ini ditulis secara terus, straight-to-the-point, tiada ayat-ayat berbunga berjela-jela yang memeningkan serta lengkap dengan gambar-gambar untuk lebih jelas.

Anda boleh baca dan terus ambil langkah tindakan sejurus membacanya.

Mudah, jimatkan masa dan mampu mempercepatkan perjalanan untuk anda berjaya. Walaupun anda bermula dengan ZERO.

Berikut adalah isi-isi kandungan dan apa yang bakal anda ketahui setelah membaca ebook ini:


BAB 1: PENGENALAN
 

jana pendapatan dengan ebay Pendedahan 5 sebab utama mengapa saya dan anda juga PATUT menjual permainan. Pendedahan ini akan membuka mata anda dan mampu menjadi sumber motivasi untuk anda terus berjaya dengan bisnes mainan.

jana pendapatan dengan ebay 4 faktor mengapa anda perlu menjual produk mainan di eBay, bukan di tempat lain.

 jana pendapatan dengan ebay Pendedahan 1 ‘Formula Rahsia’ di mana ianya bakal memberi keuntungan berlipat-lipat kali ganda untuk jangka masa panjang bisnes mainan anda.

 jana pendapatan dengan ebay Tak perlu pening-pening lagi fikir nak jual produk apa, anda cuma perlu fokuskan sahaja kategori permainan _________ dan yang berjenama ______.

 jana pendapatan dengan ebay Bab ini juga akan membongkarkan kepada anda jenis-jenis mainan berserta jenama dan namanya yang spesifik. Terdapat 6 jenis mainan kesemuanya, setiap satunya dibahagikan lagi kepada 5-9 nama mainan. Disertakan sekali dengan imej gambar setiap jenis mainan tersebut. Tak perlu lagi anda nak cari produk apa yang mempunyai permintaan tinggi kerana kesemua jenis mainan ini telah TERBUKTI pasti anda mampu menghasilkan jualan yang LARIS seperti ‘goreng pisang panas’.

 

BAB 2: APA YANG ANDA PERLU ADA UNTUK MEMULAKAN JUALAN MAINAN DI EBAY.COM 

jana pendapatan dengan ebay Nilai modal yang perlu anda sediakan untuk memulakan bisnes mainan ini. Usah risau, nilainya tak sampai pun RM1000 dan anda memang tak perlu pun nak buat loan. Dalam masa 2 bulan sahaja, anda mampu dapatkan kembali modal pusingan tersebut. Saya sendiri telah lakukannya secara part-time sahaja!

jana pendapatan dengan ebay 9 perkara UTAMA yang perlu anda ada terlebih dahulu sebelum memulakan langkah bisnes mainan ini.

jana pendapatan dengan ebay PERKARA #2 adalah 4 jenis akaun yang perlu anda sediakan terlebih dahulu. Ada disenaraikan kesemuanya dalam bab ini.

 jana pendapatan dengan ebay Akaun #1 (dalam PERKARA #2) iaitu akaun eBay yang mempunyai sekurang-kurangnya 20-30 feedback positif perlu anda ada. Usah risau, senang je nak dapatkan feedback tersebut. Saya akan tunjukkannya.

jana pendapatan dengan ebay  CASE STUDY: Bagaimana saya berjaya dapatkan 30 feedback positif untuk akaun eBay.com saya hanya dalam masa 3-4 hari sahaja! Anda cuma perlu Copy N Paste sahaja teknik saya ini.

jana pendapatan dengan ebay  Akaun #2 (dalam PERKARA #2) yang perlu anda ada ialah akaun _______.com. Dengan akaun ‘rahsia’ ini, anda mampu membuat listing di eBay dengan pantas, mudah, menarik, kemas serta mudah diurus. Yang paling best juga dengan akaun ini, anda mampu jadikan bisnes eBay anda ‘autopilot’.

 jana pendapatan dengan ebay PERKARA #3 iaitu stok permainan _________ itu sendiri.

 jana pendapatan dengan ebay TIPS RAHSIA untuk PERKARA #3 ini: Pastikan anda beli stok permainan ini pada harga dalam linkungan RMx.xx hingga RMxx.xx sahaja dan menjualnya pada harga USDx.xx hingga USDxx.xx setiap satu. Dan juga pastikan beratnya adalah kurang daripada xxx gram sahaja. Ini penting untuk anda dapatkan pulangan keuntungan bersih paling MAKSIMUM.

 jana pendapatan dengan ebay PERKARA #4 iaitu alat-alat stationary. Anda Cuma perlukan 5 barang ini sahaja sudah cukup. Tak banyak, 5 je, anda boleh dapatkannya di Mydin, Tesco atau Giant yang murah harganya.

jana pendapatan dengan ebay  PERKARA #6 iaitu kamera digital yang sekurang-kurangnya x Megapixel perlu anda sediakan. Penting untuk anda sediakan perkara ini untuk mengambil gambar-gambar mainan anda yang berkualiti tinggi mampu ‘memukau’ bakal pembeli anda.

jana pendapatan dengan ebay  Dan lain-lain perkara lagi yang perlu anda sediakan bagi menjayakan matlamat anda menjana pendapatan 4 angka sebulan sekurang-kurangnya dengan bisnes mainan di eBay. Jika anda gagal mengetahui dan menyediakan kesemua perkara ini, sukar untuk anda berjaya.

 

 

BAB 3: LANGKAH DEMI LANGKAH BAGAIMANA ANDA BOLEH MELAKUKAN JUALAN MAINAN __________ ANDA DI EBAY.COM

 jana pendapatan dengan ebay Bab ini merupakan 'isi daging’ utama bagi panduan ini. Inilah dia panduan lengkap, langkah-demi-langkah yang perlu anda ambil dan ikutinya dalam menjalankan perniagaan ini.

 jana pendapatan dengan ebay Ada 5 LANGKAH UTAMA sahaja kesemuanya yang perlu anda ambil. Ya, memang tak banyak, mudah dan tak ambil masa yang lama. Sebab itulah anda boleh lakukannya secara part-time.

jana pendapatan dengan ebay  LANGKAH #1 ialah dapatkan stok mainan _________. Saya akan bongkarkan kepada anda 6 lubuk rahsia sumber untuk anda dapatkan stok tersebut. Semuanya memang berkualiti tinggi dan ORIGINAL serta murah-murah belaka. Malah, anda boleh lakukan tawar-menawar.

jana pendapatan dengan ebay  CASE STUDY ‘PANAS’: Bagaimana saya berjaya membeli secara pukal mainan _______ pada harga RM10 setiap satu tapi harga jualan sebenarnya adalah RM22. Kemudian saya jualnya kembali di eBay pada harga minimum USD9.95. Dalam masa 2 bulan sahaja, stok saya telah licin, habis dijual, SOLD-OUT!

jana pendapatan dengan ebay  Maklumat alamat dan nombor fon lengkap Pemborong dan Pekedai mainan _______ yang boleh anda dapatkan stok pada harga murah. Nilai maklumat ini sahaja kalau dijual harganya boleh menjangkau ratusan Ringgit.

 jana pendapatan dengan ebay STRATEGI RAHSIA: Bagaimana dengan mendapatkan stok dari ______ ______ ________, saya telah jual mainan tersebut setiap satu pada harga RM30.94 di eBay tapi dibeli pada harga RM5 ke RM10 sahaja. Memang untung besar!

jana pendapatan dengan ebay  LANGKAH #2 iaitu mengambil gambar mainan ________ anda. Saya akan dedahkan bagaimana teknik yang betul seperti penggunaan ______, posisi-posisi yang perlu diambil serta berapa keping gambar yang perlu anda ambil. Jangan pandang mudah perkara ini, dengan gambar sahaja anda mampu buatkan bakal prospek anda tak sabar-sabar nak beli mainan anda. Saya akan tunjukkan caranya yang betul.

jana pendapatan dengan ebay  LANGKAH #3: Membuat listing di _______.com. Anda akan dibimbing step-by-step untuk lakukan listing “Killer Format” di mana ianya mampu ‘memukau’ prospek anda untuk terpaku membaca listing anda lalu terus membuat keputusan untuk membeli!

jana pendapatan dengan ebay  3 TEKNIK ‘HOT’ penulisan diskripsi produk yang telah terbukti PROVEN berkesan menghasilkan jualan yang laris. Saya sendiri telah menggunakan teknik-teknik ini.

 jana pendapatan dengan ebay Pendedahan bilakah waktu terbaik untuk anda set kan masa dan hari listing anda untuk muncul di eBay.com. Ianya adalah pada hari ______ jam _:__ petang hingga _:__ malam.

 jana pendapatan dengan ebay LANGKAH #4 iaitu Membuat ___________ dan LANGKAH #5 iaitu _______ Hingga Terjual juga akan ditunjukkan kepada anda secara terperinci dan jelas.

 

BAB 4: KEMBANGKAN JUALAN DAN PERNIAGAAN MAINAN __________  ANDA 

jana pendapatan dengan ebay  Setelah anda telah ikuti langkah-langkah dalam Bab 3 dan berjaya menjana pendapatan agak selesa, kini tiba masanya untuk anda kembangkan lagi perniagaan mainan anda di luar eBay.

 jana pendapatan dengan ebay 5 STRATEGI SULIT yang boleh anda gunakan bagi menambah dan melipat-gandakan lagi keuntungan bisnes mainan anda.

 jana pendapatan dengan ebay Kesemua strategi tersebut adalah amat mudah untuk anda lakukan. Tak perlukan kos masa dan wang yang banyak pun. Tapi pulangannya adalah sangat menguntungkan.

jana pendapatan dengan ebay  STRATEGI #4 iaitu dengan Membuka Online Store Di ___________.com, anda mampu mengurangkan caj atau yuran listing anda di eBay.com dan anda boleh membina senarai “repeat buyers” anda dalam jangkamasa panjang. Saya amat sukakan strategi ini kerana ianya mampu memberikan keuntungan berkali-kali ganda kepada saya. Anda pun WAJIB gunakan strategi ini.


Dan terdapat lagi rahsia-rahsia besar sulit lain yang akan didedahkan satu-persatu dalam ebook Bisnes Mainan untuk anda.

Macam mana? Memang hebat bukan isi kandungannya?

Terus-terang saya katakan, pendedahan seperti ini jarang-jarang atau memang langsung tidak pernah pun didedahkan di mana-mana sebelum ini.

Inilah apa yang dikatakan sebagai ‘1st hand information’ daripada real-life experience saya sendiri dalam menjana pendapatan lumayan dengan eBay.

Sini saya ingin berikan satu tawaran PERCUMA khas buat anda …

Saya berikan anda Ebook Bisnes Mainan ini Edisi Preview iaitu bab yang Pertama untuk anda nilaikan sendiri kehebatan ebook ini.

Masukkan Nama dan Email anda pada kotak di bawah untuk dapatkannya secara PERCUMA sahaja ...

 perniagaan ebay

Terbaru! Bab Percuma Versi 2.0!

 

bisnes internet

Masukkan Nama Dan email Anda Untuk Download Sekarang!

Sila check email anda selepas ini untuk pengesahan.
 

 

Anda Masih Tak Percaya Lagi Ke Dengan Kehebatan Ebook Ini? Jom Kita Tengok Sendiri Apa Kata Mereka Yang Telah Membacanya …

Ok, saya faham, mungkin ada dikalangan anda yang masih lagi ragu-ragu dengan isi kandungan ebook ini.

Mari saya kongsikan bersama anda beberapa feedback yang saya terima daripada mereka yang telahpun membaca ebook Bisnes Mainan ini.

Mereka ada terdiri dari kalangan yang memang ‘Otai’ dalam Internet Marketing dan eBay sendiri secara khususnya.

Jom lihat apa kata mereka tentang ebook Bisnes Mainan ini … 

 

selling on ebay

"Mungkin anda pernah terjumpa panduan lain yang berjanji mengajar anda cara menjana pendapatan dari Ebay, tetapi panduan Bisnes Mainan dari Affendi memang berbeza. Ini kerana Affendi sememangya mengajar anda teknik-teknik tersembunyi melalui pengalamannya sendiri. Jika anda hendak berjaya dalam Ebay, saya cadangkan anda dapatkan panduan ini sekarang juga."

bisnes internet

Gobala Krishnan
RahsiaEmel.com

 

perniagaan ebay

"Ramai orang yang tidak mengetahui bahawa niche penjualan barangan permainan di portal eBay merupakan di antara niche yang paling menguntungkan. Affendi dengan ikhlas telah membongkar rahsia bagaimana beliau telah berjaya menjana keuntungan yang lumayan dengan menjual barangan permainan di portal eBay di dalam pakej hebat ini.

Apa yang lebih menakjubkan, beliau telah berjaya mengaut keuntungan yang baik dengan melakukan jualan hanya secara part-time sahaja!

Satu rahsia yang saya amat terkejut beliau bongkarkan di dalam pakej ini adalah mengenai maklumat pembekal barangan permainan yang terdapat di dalam Malaysia! Maklumat pembekal ini saja sudah berharga melebihi harga pakej ini sendiri.

Jangan sampai anda terlepas pakej yang hebat ini. Dapatkannya SEKARANG!"

 rahsia raja lelong

Eruwan Gerry Norsen
Pakar Lelongan Online
www.RahsiaRajaLelong.com

 

bisnes ebay

"Pada mulanya saya ingatkan ebook bisnesmainan ni hanya ebook yang biasa-biasa. Tetapi setelah saya meneliti dan membacanya saya sungguh terkejut dengan niche ‘toys’ atau mainan yang rupa-rupanya berpotensi tinggi untuk dijual di ebay. Bukan setakat mendapat pulangan yang lumayan tetapi ianya KONSISTEN.

Selain itu saudara Affendi juga membongkarkan beberapa lubuk untuk mendapatkan bekalan mainan ini dan ia 100% original dari pengedar yang sah. Harga untuk mendapatkannya juga hanya dari belasan ke puluhan ringgit sahaja dan anda boleh mendapat keuntungan sehingga 500%.

Bukan itu sahaja, ebook ini juga memberikan beberapa tips yang pasti dapat membantu anda mula mendapatkan jualan dari niche toys ini dan ia nya satu kaedah yang mudah tetapi berkesan. Pada pandangan saya ia sangat sesuai untuk newbie dan juga usahawan ebay yang sedia ada.

Saya mendoakan saudara Affendi dimurahkan rezeki kerana sanggup membongkarkan rahsia beliau yang mana sebelum ini jarang usahawan ebay bumiputera menceburkan diri dalam niche permainan ini. Akhir kata selamat maju jaya dan terus sukses!"

lubuk rahsia dropship

Mohd Najib Asaddok
www.LubukRahsiaDropship.com

 

 

bisnes ebay

Ramai orang beranggapan menjual mainan adalah satu jualan khas untuk kanak-kanak dan sering dianggap enteng oleh sesetengah orang. Namun Tuan Affendi telah membongkar dengan terperinci dan lengkap langkah praktikal bagaimana ianya boleh menjadikan lubuk emas.

Saya ada aplikasikannya terutama dan ternyata ianya membuahkan hasil. Berbaloi dapatkannya.

Tahniah Tuan Affendi!

how to ebay

 

Safuan Sipenglipurlara
Usahawan Internet Sepenuh Masa
www.strategilaunch.com

 

 

bisnes ebay

Terlebih dahulu saya tidak akan memberi sebarang motivasi kewangan atau menulis frasa-frasa power yang membayangkan dengan membeli pakej ini sahaja sudah menjamin kejayaan sebagai pedagang ebay.

Dari segi modal saya rekomen model bisnes ini jika anda mempunyai RM300-RM700 yang tidak patut disentuh untuk urusan kewangan lain. Blueprint yang didedahkan dalam ebook ini "straight to the point", tidak ada perenggan yang saya rasa tidak bermanfaat kepada pembaca.

En Affendi tidak lokek mendedahkan perkara-perkara kecil sering diabaikan tetapi boleh menentukan kejayan atu kegagalan mendapat untung. Contohnya kesilapan yang dilakukan semasa menulis deskripsi produk, posisi yang betul untuk mengambil gambar produk dan bagaimana mengelak maklumbalas negatif.

Umpama bisnes offline juga setiap pedagang ebay wajib tahu teknik followup yang berkesan. En Affendi sekali lagi memudahkan kerja dengan memberikan skrip-skrip yang berkaitan.

Beliau juga menjelaskan bagaimana menggunakan strategi 'repeat buyers' untuk menjadikan bisnes ebay ini menjana pendapatan konsisten.

Dalam Bab 4 beliau mendedahkan satu lagi strategi unik iaitu eBay sebagai platform permulaan bisnes di mana ia boleh diekspot ke lain-lain platform termasuk e-store. Pada hemat saya kedua-dua strategi ini sangat penting kerana jika ia tidak dapat dilaksanakan, sukar bagi usahawan mengembangkan perniagaannya ke skala yang lebih besar.

Amaran saya kepada bakal pembeli, bersedia untuk bangun dari kerusi empuk dan bekerja di keyboard anda. Pakej Tuan Affendi ini bukannya untuk bacaan tetapi siri pelan tindakan bermula dari Bab 2 mukasurat 23 .

how to ebay

 

Sunthara Segar RFP, Sijil Perancangan Kewangan Islam, BEng (Hons) UKM
Penulis Buku-buku Kewangan , Pendidik Kemahiran Kewangan dan Fasilitator Seminar Kewangan
www.suntharasegar.com


Begitulah dia beberapa maklum-balas positif ikhlas daripada mereka yang telahpun membaca ebook Bisnes Mainan ini.

Anda sudah bersedia untuk dapatkannya?

Pastinya anda akan bertanya pula, berapa agaknya harga ebook ini …

 

Berapakah Pelaburan Kecil Anda Demi Mendapatkan Ilmu Yang Mampu Memberi Anda Keuntungan 4 Angka Sebulan Dengan Bisnes Mainan di eBay?

Biar saya berterus-terang sahaja dengan anda …

Nilai sebenar segala maklumat yang saya bongkarkan dalam ebook Bisnes Mainan ini bukan murah harganya.

Ianya adalah hasil daripada pengalaman, real-life PROVEN saya menjalankan perniagaan permainan di eBay selama ini. Memang telah terbukti ianya mampu memberikan anda pulangan yang lumayan jika diamalkan.

Saya sendiri telah bertahun-tahun lamanya mengkaji dan melalui pelbagai pengalaman pahit-manis dalam perniagaan permainan di eBay ini.

Segala panduan, buku, video tutorial, seminar, personal coaching tentang bisnes eBay telah saya pergi. Beribu-ribu Ringgit juga telah saya habiskan demi mendapatkan ilmu buat duit di eBay.

Anda kini tak perlu dah nak lalui pengalaman pahit-getir, kesusahan dan habiskan beribu-ribu Ringgit demi mendapatkan ilmu yang terbukti pasti berkesan ini.

Jika saya letakkan nilai harga ebook ini RM300 pun ianya masih lagi murah berbanding nilainya yang sebenarnya.

Tapi untuk anda saya berikan harga mampu milik sahaja iaitu pelaburan kecil anda hanyalah:

RM300 

RM200.00 

RM100 RM47 SAHAJA!

Ya, memang RM47 sahaja.

 

Sungguh murah jika nak dibandingkan dengan nilai maklumat, masa dan wang Ringgit yang telah saya habiskan demi mengumpulkan ilmu ini.

Bayangkan, dengan pelaburan sekecil RM47 ini anda mampu mendapatkan ilmu yang mampu memberikan anda potensi menjana pendapatan hingga 4 angka sebulan walaupun secara part-time sahaja!

Klik butang tempah di bawah sekarang untuk lakukan tempahan …

 

ebook bisnes mainan

"Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Pihak Jomniaga.com"


 

Ooops…Nanti Dulu, Jangan Buat Tempahan Lagi!

Jangan buat tempahan lagi. Di sini saya ada satu tawaran Bonus Tambahan hebat khas untuk anda.

Jika anda lakukan tempahan sekarang, saya akan berikan anda juga sebuah lagi ebook hebat ini.

Ebook tersebut bertajuk “The eBay Millionaire” hasil tulisan Francis Ochoco.

ebay millionaire
(Bernilai RM57, 149 mukasurat)

 

Francis Ochoco adalah seorang Usahawan eBay yang menjalankan perniagaannya secara online dan juga offline.

Beliau mula berniaga di eBay.com dengan membeli pakaian secara borong dan menjualnya di eBay.com. Oleh kerana beliau telah mencapai kejayaan di eBay.com, beliau telah dianugerahkan oleh eBay.com sebagai "eBay Entrepreneur Of The Year Yang Pertama".

eBook beliau, "The eBay Millionaire" merupakan ebook yang penuh dengan informasi, tips dan panduan tentang selok-belok perniagaan di eBay.com. ebook ini setebal 149 mukasurat dan ianya cukup padat dan sarat berdasarkan pengalaman beliau yang cukup berharga.

Dengan membacanya, saya yakin ianya akan dapat sedikit sebanyak menambah ilmu dan pengetahuan anda tentang eBay.com.

Ebook ini saya akan berikan kepada anda secara PERCUMA sahaja dengan setiap pembelian Ebook Bisnes Mainan saya.

Anda masih lagi ragu-ragu dan tak yakin ke nak buat tempahan?

Mari saya berikan lagi satu tawaran untuk anda.

Ianya merupakan satu jaminan kepuasan 100% atau wang anda DIKEMBALIKAN dalam masa 30 hari!

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan Dalam Masa 30 Hari!

Dengan setiap pembelian ebook “Bisnes Mainan” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan dalam masa 30 hari.

Setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat buat anda dalam menjalankan perniagaan permainan di eBay.com, saya akan pulangkan wang RM47 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya sebab rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

bisnes mainan guarantee 

 

Sekali lagi saya nyatakan, memang benar apa yang saya katakan di atas tu. Bukan omongan kosong sahaja. Saya memang akan berikan anda jaminan ini.

Jika anda lihat anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung.

Anda dapatkan ebook ini, baca, dan jika tidak puas-hati saya akan pulangkan wang anda.

 

Buruk Padahnya Jika Anda Masih Lagi Tercari-Cari Cara PROVEN Buat Duit Di eBay

Jika anda masih lagi tidak mendapat hasil yang lumayan dan menguntungkan dari perniagaan anda di eBay pada hari ini, maka anda WAJIB dapatkan panduan saya ini.

Buruk padahnya jika anda tidak mendapat bimbingan daripada mereka yang telah pun jauh meninggalkan anda buat duit dengan selesa dan dapat untung lumayan dari eBay.

Anda masih lagi akan …

Terkial-kial dan pening kepala untuk mencari niche apa atau produk apa yang PASTI LARIS untuk dijual di eBay.com
Habiskan masa, tenaga dan wang anda kepada usaha yang sia-sia sahaja untuk me-listing produk-produk yang tidak mendatangkan keuntungan besar kepada anda bagi jangka masa pendek dan panjang.
Tercari-cari formula, teknik dan ‘rahsia’ yang telah terbukti secara real-life daripada mereka yang benar-benar berpengalaman dalam bisnes eBay ini.
Terus hidup dalam kegagalan demi kegagalan dalam usaha anda untuk menjana pendapatan lumayan secara online. Anda hanya duduk dan lihat mereka yang berjaya dan hidup dengan selesa sahaja tanpa anda melakukan langkah tindakan yang betul dan tepat.

Cukup!

Anda tak perlu lagi lalui semua saat-saat pahit-getir itu.

Dengan bimbingan saya melalui ebook Bisnes Mainan ini, anda mampu pendekkan jalan anda menuju kejayaan sebagai seorang Usahawan Ebay yang berjaya dan menjana pendapatan hingga 4 angka sebulan sekurang-kurangnya.

Klik butang tempah di bawah untuk buat tempahan ebook Bisnes Mainan ini SEKARANG:

 

selling on ebay Ya Encik Fendi, saya ingin buat tempahan Ebook “Bisnes Mainan Versi 2.0” ini sekarang. Saya akan mendapat tawaran bonus tambahan yang bernilai RM57 secara PERCUMA serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!

 bisnes mainan  + ebay biz

RM47.00

panduan ebay

 

"Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Pihak Jomniaga.com"


Berikut adalah testimonial dari mereka yang telah mendapatkan ebook penting ini:

 

buat duit dari rumah

Alhamdulillah setelah saya membaca ebook ini saya dapati ebook ini akan membantu lebih ramai lagi usahawan ebay sedia ada dan baru untuk lebih berjaya. Niche penjualan barangan permainan di portal eBay merupakan di antara niche yang paling tinggi jualan dan menguntungkan. Saudara Affendi juga mengajar anda teknik-teknik tersembunyi melalui pengalamannya sendiri selama 6 tahun. Teknik-teknik yang di dedahkan oleh beliau akan membantu anda untuk mendapatkan jualan dari niche mainan ini.

Sekiranya anda menggunakan teknik yang betul yang di ajar oleh saudara Affendi, menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan bukan mustahil!! Beliau telah membongkar rahsia bagaimana beliau telah berjaya menjana keuntungan yang lumayan dengan menjual barangan permainan di portal eBay. Beliau telah berjaya memperolehi pendapatan 4 angka secara konsisten dengan melakukan jualan hanya secara part-time sahaja!

Sekiranya anda masih mencari-cari produk yang khusus buat anda dan hendak berjaya dan menjana pendapatan 4-5 angka secara konsisten dalam Ebay, saya cadangkan anda bertindak dengan segera untuk dapatkan panduan ini sekarang juga.

bisnes mainan 

Rizuan Ebay
http://fb.com/RizuanEbay

 

buat duit dari rumah

Seikhlas hati saya menyatakan pendedahan yang dilakukan oleh Saudara Affendi mengenai Bisnes Mainan di Ebay adalah suatu perkara baru di dalam IM tempatan. Tidak ramai yang mendedahkan hal-hal sulit sepertimana Saudara Affenfi lakukan.

Bermula dari proses mengenali Ebay secara ringkas, penerangan jenis mainan yang paling hot dijual, maklumat pembekal, kaedah mengambil gambar, cara listing dan proses penghantaran diterangkan dengan jelas di dalam panduan ini.

Panduan ini sangat berbaloi untuk anda milikinya. Tak usah fikir lagi, terus dapatkannya sekarang!

bisnes online

Wan Suhufi 

 

 

buat duit dari rumah

Ebook yang sangat praktikal dan mudah. Dan tertumpu kepada satu niche. Sesuai untuk yang baru nak berjinak2 dengan ebay. Tak perlu research banyak. Ikut saja panduan Tuan Affendi. insya Allah... anda akan dapat sale yang pertama atau dapat menambahkan pendapatan ebay anda yang sedia ada. Practice makes perfect!

how to sell on ebay

Salaam dari Singapura,
Aishah Abdullah
www.wise-stars.com
www.lesdeuxstars.com
http://on.fb.me/WISECreativeResources
www.facebook.com/Gorgeous.Stunning.Wealthy

 

what to sell on ebay

 

Ikhlas


Affendi (Dinamik eCommerce)
Usahawan Ebay 4 Angka Part-Time
Admin BisnesMainan.com
Support: bisnesmainan@gmail.com


P.S: Jangan biarkan diri anda masih lagi tercari-cari niche apakah yang PASTI laris dan untung di eBay. Segalanya akan anda temui dalam ebook Bisnes Mainan. Anda akan dibimbing langkah-demi-langkah yang telah PROVEN mampu menghasilkan pendapatan 4 angka sebulan di eBay walaupun secara part-time. Klik sini sekarang.

P.P.S: Dapatkan ebook Bisnes Mainan pada harga potongan diskaun mampu milik RM100 RM47 sahaja. Sebelum harga dinaikkan, dapatkannya sekarang di sini.

P.P.P.S: Tak perlu lagi anda bazirkan masa, duit dan tenaga anda yang tidak mendatangkan keuntungan seperti yang anda harapkan dalam perniagaan eBay anda. ‘Curi’, tiru dan Copy N Paste sahaja ilmu daripada saya yang telah menjana puluhan ribu Ringgit di eBay. Semuanya saya bongkarkan kepada anda melalui ebook Bisnes Mainan ini. Klik sini untuk menempahnya.

 

Affiliates

   _______________________________________________________________

Copyrights © www.bisnesmainan.com Dinamik Ecommerce (002079275-A) 2011

Dinamik Ecommerce 

Blog | Facebook Fanpage

 
EARNING DISCLAIMER

We make every effort to ensure that we accurately represent these products and services and their potential for income. Earning and Income statements made by our company and its customers are estimates of what we think you can possibly earn. There is no guarantee that you will make these levels of income and you accept the risk that the earnings and income statements differ by individual.

As with any business, your results may vary, and will be based on your individual capacity, business experience, expertise, and level of desire. There are no guarantees concerning the level of success you may experience. The testimonials and examples used are exceptional results, which do not apply to the average purchaser, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results. Each individual’s success depends on his or her background, dedication, desire and motivation.

There is no assurance that examples of past earnings can be duplicated in the future. We cannot guarantee your future results and/or success. There are some unknown risks in business and on the internet that we cannot foresee which can reduce results. We are not responsible for your actions.

The use of our information, products and services should be based on your own due diligence and you agree that our company is not liable for any success or failure of your business that is directly or indirectly related to the purchase and use of our information, products and services.